Menu
Your Cart

longeren

Versterk de band met je paard door longeringsuitrusting van RS Ruitersport

Bij RS Ruitersport begrijpen we het belang van een sterke band tussen jou en je paard. Longeringswerk is een essentieel onderdeel van de training, waarbij communicatie en vertrouwen centraal staan. Daarom bieden we een uitgebreid assortiment longeringsuitrusting van topkwaliteit, inclusief longeerdekjes, zodat je het beste uit je trainingssessies kunt halen.

Wat is longeren?

Longeren is een trainingsmethode waarbij je je paard aan een lange lijn rond laat lopen in een cirkel, meestal op een speciaal daarvoor aangewezen plek zoals een longeercirkel. Het is een manier om je paard te trainen, zowel fysiek als mentaal, zonder dat je zelf in het zadel hoeft te zitten. Longerend helpt bij het verbeteren van de gehoorzaamheid, balans, flexibiliteit en spierkracht van je paard.

Kies de juiste uitrusting voor effectieve training

Of je nu een beginner bent of een ervaren ruiter, de juiste longeringsuitrusting is essentieel voor een effectieve trainingssessie. Bij RS Ruitersport vind je alles wat je nodig hebt, van longeerlijnen en longeersingels tot longeerzweepjes en trainingssystemen. Onze longeerdekjes zijn speciaal ontworpen om het comfort van je paard te maximaliseren tijdens het longeren, met materialen van topkwaliteit en een ergonomisch ontwerp.

Bouw vertrouwen en gehoorzaamheid op

Longeren is niet alleen een fysieke training, maar ook een gelegenheid om de band tussen jou en je paard te versterken. Met de juiste uitrusting kun je effectief communiceren en werken aan gehoorzaamheid, balans en flexibiliteit. Onze longeringsuitrusting is ontworpen met het comfort van je paard in gedachten, zodat je samen kunt werken aan een sterke en gezonde relatie.

Ontdek onze collectie

Ontdek vandaag nog ons assortiment longeringsuitrusting bij RS Ruitersport en investeer in de groei en ontwikkeling van jouw paard. Met onze hoogwaardige uitrusting ben je verzekerd van een succesvolle en plezierige trainingservaring, zowel voor jou als voor je paard.

100% Polyester, Neoprene lining Matchend kaptoom bij de Hide & Ride-collectie. Van degelijke kwaliteit met zacht kunstbont onder de neusriem, de bakstukken, het hoofdstel en de frontriem. Het is verstelbaar aan beide kanten van het hoofdstel, bij de neusriem en bij de kinriem en heeft diverse D-ring..
€ 29,95
Excl. BTW:€ 24,75
100% Polyester Impulz longeerhulp, helpt het ruggebruik van het paard te verbeteren. Van zacht materiaal...
€ 21,95
Excl. BTW:€ 18,14
100% Polyester koord en imitatie bont Longeerhulpteugel om je paard een betere balans en beter postuur te geven tijdens het longeren. Het paard zal de rug en achterbenen beter gaan gebruiken. Je kunt kiezen voor een klassieke zwarte kleur of voor de kleurrijke roze versie!...
€ 39,95
Excl. BTW:€ 33,02
100% polyester, Neopreen voering, metalen ringen. Impulz longeersingel met neopreen voering, met ringen voor diverse instelmogelijkheden...
€ 44,95
Excl. BTW:€ 37,15
100% Polyester, Neoprene lining, metal rings. Impulz longeersingel met neopreen voering, met ringen voor diverse instelmogelijkheden...
€ 54,95
Excl. BTW:€ 45,41
Merk: Horka
Horka Longeersingel deluxe,Deze longeersingel heeft 5 ringen aan beide kanten. De neopreen voering van de longeersingel voorkomt shuiven en draaien.Horka longeersingel in zwart en blauw met rose gold ..
€ 52,50
Excl. BTW:€ 43,39
Longeren speelt een sleutelrol in de initiële en voortdurende training van veel ruiters en de basisopleiding van hun paard, en terecht. Het spreekt voor zich dat een volledig assortiment aan uitrusting een longeersingel moet bevatten. Het longeersingelmodel IRHPandora is bijzonder trendy! Stevige kw..
€ 42,50
Excl. BTW:€ 35,12
Impulz longeerlijn van cushion web, stevig maar toch zacht. Breedte is 2,5 cm. Lengte is 780 cm..
€ 14,50
Excl. BTW:€ 11,98
Weergeven 1 t/m 8 van in totaal 8