Menu
Your Cart

Herroepingsrecht

Download hier het bestand om uit te printen

Informatie rondom garantie & retour

 Retourneren

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar Rsruitersport zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@rsruitersport.nl Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

 

Uitzonderingen retourneren

 Vermeldt hier de uitzonderingen op het herroepingsrecht. Geef ook bij het artikel zelf    
 duidelijk aan dat deze niet te retourneren valt voor de consument besteld. Let op:  
 Uitsluiting van het herroepingsrecht is slechts mogelijk voor producten:

 

a)     die duidelijk persoonlijk van aard zijn;

b)    die door hun aard niet kunnen worden teruggezonden

c)     die snel kunnen bederven of verouderen

d)    voor hygiënische producten waarvan de consument de verzegeling heeft verbroken.

 Garantie:

 

Is er iets mis volgens jouw met je artikel dat je bij Rsruitersport hebt gekocht? Dat is natuurlijk super vervelend samen met jouw gaan zoeken naar de beste oplossing. Op alle geleverde artikelen zijn de garantiebepalingen van de fabrikant van toepassing voor zover dit fabricage- en materiaalfouten betreffen. De fabrieksgarantie is 1 jaar van toepassing. Onder de garantie vallen fabricagefouten en materiaalfouten. Zodra een artikel door iemand anders dan Rsruitersport of de fabrikant wordt gerepareerd, dan vervalt de garantie. Ook vervalt de garantie wanneer jijzelf het artikel hebt aangepast of hebt laten aanpassen aan jouw specifieke wensen, bijvoorbeeld het overspuiten van een cap of het plakken van siersteentjes op een artikel of het laten vermaken van kleding en paardenartikelen.

Verlies van strass steentjes, slijtage van een siliconenzitvlak, kapotte ritsen en andere slijtage door gebruik (zoals pilling) vallen niet onder de garantie. Schade als gevolg van geweld van buitenaf (bijvoorbeeld: het artikel komt in contact met paardentanden, spijkers, schroeven of is beschadigd door schuren en trekken) valt ook niet onder de garantieregeling.

Een klacht willen wij graag samen met jou proberen op te lossen stuur ons dan uw klacht het liefst met foto’s per mail naar info@rsruitersport.nl. Graag uw bestelnummer of klantnummer erbij vermelden dan nemen wij vervolgens zo spoedig mogelijk contact met je op.

 

 Identiteit ondernemer

Rsruitersport
Terbregseweg 89
3056jv Rotterdam
info@rsruitersport.nl
06-11756767


BTW nr: NL001620043b47
KvK nr: 59903155