KEP ITALIA

De superfijne KEP Italia helmen zijn niet meer weg te denken uit de (top)sport. De combinatie van een lichte helm (slechts 400 gram!) met een  perfecte pasvorm, prachtig design en uitneembare voering maakt de KEP tot een van de topproducten van RSruitersport. Last but not least voldoen de helmen zowel aan de CE/EN-norm 1384 als aan de ItalCert, Kitemark, Inspec en SEI norm, dat betekend dat KEP Italia op dit moment de veiligste helm op de markt is!

De helmen zijn voorzien van een Air Control System, het rooster aan de voorkant kan naar wens open of dicht worden gezet voor een optimale ventilatie. De binnenvoering is gemaakt van high-tech materiaal en geheel eenvoudig er uit te halen, te vervangen, van een andere maat te voorzien en/of te wassen.

Er is een instapmodel met een matte buitenzijde verkrijgbaar in de kleuren zwart en blauw, deze kunnen verder niet aangepast worden aan persoonlijke wensen.

 De helmen zijn verder verkrijgbaar met 3 verschillende coatings aan de buitenzijde:
 - Shine (glad en glanzend)
 - Textile (matte coating)
 - Polish (nieuwe glans coating)

De KEP Italia helmen worden nu al gebruikt door toppers als Alice Naber-Lozeman, Jeroen Dubbeldam, Gert-Jan Bruggink, Emmelie Scholtens, Diederik van Silfhout, het Italiaanse en Saudische Olympische team en vele anderen.