Paardrijkleding online

Zoekt u paardrijkleding die u online kunt bestellen? RSruitersport levert kleding voor dames, heren en kinderen van verschillende merken. Fair Play en HV-Polo zijn twee merken die erg populair zijn in onze webshop. Ook zijn we erg trots dat we als enige in Nederland het merk Respectland leveren. Al deze merken staan voor een hoge kwaliteit en bij ons kunt u deze kleding kopen voor betaalbare prijzen.

Op zoek naar paardrijkleding? Bekijk ons assortiment »

Paardrijkleding online

In onze webshop vindt u allerlei artikelen voor zowel de ruiter als het paard. Al onze rijkleding is van hoogwaardige kwaliteit en zit comfortabel. Onze kleding staat bekend om de mooie pasvorm en door het ruime assortiment vindt u altijd een artikel dat goed bij u past en dat u mooi vindt. Iedereen kan terecht bij RSruitersport: van jong tot oud en zowel dames als heren.

Onze rijkleding

Goede rijkleding bestaat uit de volgende artikelen:

  • Cap
  • Paardrijbroek
  • Paardrijlaarzen
  • Jas of vest

Rijcaps

Een cap is erg belangrijk bij het paardrijden, omdat het uw hoofd beschermt. De cap moet goed aansluiten en niet te los op het hoofd zitten. Om te testen of de cap goed zit, dan kunt u even voorover buigen. Blijft de cap goed zitten? Dan heeft u een goede en veilige cap gekocht. Het is van belang dat de cap uw voorhoofd, achterkant van het hoofd en uw slapen bedekt.

Wilt u meer informatie? Neem contact op »

Paardrijkleding online kopen

Naast bovengenoemde kleding heeft u natuurlijk ook nog andere artikelen voor het paard nodig, zoals sjabrakken, hoofdstellen en dekens. Bij ons kunt u in ieder geval terecht voor paardrijkleding die u online kunt bestellen, maar dus ook voor aanverwante artikelen. Neem een kijkje in onze webshop en profiteer van onze voordelen: scherpe prijzen, een snelle levering en veilig betalen met iDEAL. Bestel vandaag nog uw artikelen en ontvang ze binnen enkele werkdagen in huis wij bezorgen ook voor maar 3.95 in eastermar.