Online ruitersport

RSruitersport is dé online ruitersportzaak waar u terecht kunt voor alles voor de ruiter en het paard. We bieden u een ruim assortiment aan paardendekens, caps, zadels, rijbroeken en wedstrijdjasjes. Het aanbod is zo uitgebreid dat u er met uw hele gezin kunt winkelen.

Op zoek naar ruitersportartikelen? Bekijk ons assortiment »

Online ruitersport

In onze webshop vindt u een uitgebreid assortiment met verschillende soorten rijkleding en verwante artikelen. Dit is een kleine greep uit onze collectie:

Het belang van goede paardrijkleding

Voor het paardrijden is het van essentieel belang dat u goede rijkleding draagt. Daarom vindt u in onze online ruitersportwinkel kleding in diverse soorten en maten. Het is belangrijk dat het veilig en praktisch is en tegelijkertijd comfortabel zit. Ook heeft u een cap nodig die aan de veiligheidsnormen voldoen. Een goed paar rijlaarzen helpt u bij een stabiele ligging van het onderbeen.

Rijbroeken en bovenkleding

Onze paardrijbroeken zijn gemaakt van een elastische en comfortabele stof. Bij het zitten op het zadel biedt het u bescherming en het beschermt tevens tegen het schuren van uw benen tegen het paard. Het is van belang dat een broek goed past en dat u geen plooien aan de binnenkant heeft. Dat zorgt namelijk voor pijnlijke schuurplekken tijdens het rijden. Ook uw bovenkleding moet natuurlijk goed passen en fijn zitten. Het moet niet teveel om het lijf slobberen, omdat dat gevaarlijke situaties kan opleveren. Zo kunt u bijvoorbeeld blijven hangen aan uitstekende voorwerpen.

Wilt u meer informatie? Neem contact op »

Bekijk onze online ruitersportwinkel

Voor iedereen die van de paardensport houdt is onze online ruitersportwinkel een bezoekje waard. Naast alle kleding en benodigdheden voor de ruiter hebben wij natuurlijk ook aan het paard gedacht. Zo leveren wij dekens voor uw paard, frontriemen, hoofdstellen en oornetjes. Wanneer zowel u als uw paard met een goed gevoel de manage in gaat, dan zijn wij tevreden. Bekijk direct ons ruime aanbod.