Ruitersportartikelen online

Bent u geïnteresseerd in ruitersportartikelen die u online kunt bestellen? Neem dan eens een kijkje in ons uitgebreide assortiment. Zowel voor de ruiter als voor uw paard leveren wij de meest uiteenlopende artikelen.

Op zoek naar ruitersportartikelen? Bekijk ons assortiment »

Ruitersportartikelen online

Voor dames, heren en kinderen bieden wij u paardrijkleding. Ons aanbod is erg ruim en we leveren alles wat u maar nodig heeft. U kunt hierbij denken aan jassen, vesten en caps, maar ook aan paardrijbroeken en paardrijlaarzen. Doet u mee aan wedstrijden? Ook daar hebben wij aan gedacht. We leveren wedstrijdkleding van een aantal interessante merken, zoals hv-polo en Fair Play

Artikelen voor het paard

Naast alle benodigdheden voor de ruiter leveren wij uiteraard ook artikelen voor het paard zelf, zoals zadeldekjes, dekens en hoofdstellen.

Sjabrakken

Sjabrakken worden ook wel zadeldekjes genoemd en wij verkopen deze in diverse kleuren en maten. Onze sjabrakken passen perfect bij de ruiterkleding die wij leveren. Het zadeldekje doe je onder het zadel, zodat er niet teveel druk wordt uitgeoefend op de rug van uw paard. Om het juiste zadeldekje te kopen dient u op een aantal zaken te letten. Het model moet passen bij zowel het vorm van het zadel als de rug van uw paard. Het moet namelijk niet gaan plooien op de rug van uw paard. Het dekje moet precies de juiste maat hebben, zodat er geen irritaties ontstaan.

Paardendekens

Met een paardendeken beschermt u uw paard tegen regen, wind en vliegen. Ook beschermt het na het rijden, omdat het paard het dan al snel kouder krijgt. In onze webshop maken we onderscheid tussen winterdekens en zweetdekens. Een winterdeken is vooral bedoeld om uw paard tijdens de winter te beschermen tegen de kou. Een zweetdeken is bedoeld van speciaal materiaal dat het vocht snel afvoert, zodat uw paard het niet koud krijgt.

Wilt u meer informatie? Neem contact op »

Ruitersportartikelen online bestellen

Wilt u ruitersportartikelen online bestellen? Bekijk dan direct het online aanbod in onze webshop. Ervaar de uitstekende kwaliteit en de scherpe prijzen.