HV Polo

HV Polo is een modieus lifestyle merk dat frisse kleuren in combinatie met de klassieke polo kleuren combineert. Hierdoor heeft HV Polo ieder seizoen een compleet nieuwe collectie. De filosofie is zoals een polospeler zijn spel benaderd, namelijk met passie, inzet, creativiteit en moed. Elk product wordt zorgvuldig ontworpen en geproduceerd. Hierdoor is ieder product van HV Polo zeker van zijn unieke stijl en hoogwaardige kwaliteit.

RSruitersport heeft een uitgebreide collectie HV Polo artikelen. De wintercollectie 2018-2019 van HV Polo is er voor zowel dames , heren als kinderen.
De collectie van HV Polo bestaat zowel uit bodywarmers en vesten, maar ook HV Polo jassen en rijbroeken. Alles wat je maar kunt bedenken is hier te vinden voor jou als ruiter.
HV Polo levert ook een zeer mooie en modieuze lifestyle lijn waardoor u ook in uw vrije tijd de kleding van HV Polo kunt dragen.

Uiteraard komt ook je paard niks te kort met de collectie van HV Polo. Vele dekjes en zweetdekens in allerlei kleuren met mooie patronen erop. Ook zijn de peesbeschermers en strijklappen ik veel verschillende kleuren verkrijgbaar, evenals de bandages. Hierdoor kun je alles op elkaar afstemmen.

De nieuwste collectie van hv-polo besteld u eenvoudig en voordelig bij rsruitersport

RSruitersport verkoopt alle artikelen van HV Polo echter is niet alles op onze website te vinden. Heeft u elders iets gezien stuur dan gerust een e-mail naar info@rsruitersport.nl voor de scherpste prijs.