Catago Fir Tech

De CATAGO FIR-Tech serie is innovatie, welzijn en uitstraling; alles in één! Je kan je paard compleet aankleden met de Fir-tech serie. 

De Fir –tech serie is gemaakt van adembaar materiaal die is geweven met keramische deeltjes die een geavanceerd dubbelblindend effect bieden. Deze stoffen zijn verwerkt in de healing deken/uitrijdeken die je voor het rijden en na het paardrijden op kan doen.

Het speciaal ontwikkelde keramische materiaal zet de lichaamswarmte van het paard om en weerspiegelt deze, terwijl elektromagnetische infrarode warmtestraling het weefsel binnendringt en de bloedvaten verwijdt. Dit vermindert pijn en irritatie en verbetert pees- en gewricht functies. Het resultaat is een toename van de soepelheid van de rugmusculatuur en bredere bewegingen voor het paard. Deze werking is vooral door het gebruik van het Fir-tech healing sjabrak.

De pezen van het paard worden vooral gestimuleerd voor de keramische vezels in de bandages en beenkappen.

CATAGO FIR-Tech Healing flyveil met Synthermax-vezelvulling en geweven keramische deeltjes die zorgt voor een betere afgifte van nekspanningen en verhoogde bloedcirculatie en toevoer van zuurstof naar het weefsel.

 

Er zijn geen producten in deze categorie.